Germinal : paraît tous les dimanches (Bruxelles: Société d'Edition du Peuple)
"Voorpagina van (1953)170 is gewijd aan de overstromingsramp van 1953Bibliotheek Camille HuysmansPeriodiciteit: wekelijks"