af000612: Door structuurhervormingen volledige tewerkstelling in de sociale vooruitgang - Imprimerie Coopérative Ouvrière; ABVV; Major, Louis
"Affiche uitgegeven in 1963 door het Algemeen Belgische Vakverbond (ABVV) voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: vrouwen, huizen, mannen, fabrieken. Tekst: Door structuurhervormingen volledige tewerkstelling in de sociale vooruitgang. Stem A.B.V.V. 3. I.C.O. La Louvière. Verantwoordelijke uitgever: Louis Major, Hoogstraat, 42 - Brussel 1. Vrij van zegel. - Verkiezingen Ondernemingsraden - Wet 20-9-48. Zie ook: af000611 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"