fo030284: Land en gezicht in Vlaanderen; Plattelandsleven in Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een vrouw met schort en handen in de zij, voor haar 'klein' huisje. Rechts loopt een hondje. Boerenleven in Vlaanderen. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"