Emancipatie : de stilte verbroken [lesbische nonnen, lesbische (ex-)gehuwde moeders] - De Caluwé, Rita (Homo- en lesbiennekrant : maandblad voor mannen en vrouwen)
"Rita De Caluwé Fonds Suzan Daniel (FSD)"