Populaire poppers gegeerde maar gevaarlijke producten - Clotman, Dirk; Vanden Abeele, Geert (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Dirk Clotman; Geert Vanden Abeele Fonds Suzan Daniel (FSD)"