hs000368: Le soleil, houtsnede nr. 26/63 - Masereel, Frans (Die Sonne : 63 Holzschnitte, 1919)
"Houtsnede nr. 26 uit een reeks van 63 getiteld, Le soleil. Zie ook: ga000368 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"