te002741: Dorpzicht met verkeersbord - Wilchar
"Tekening gemaakt met zwarte inkt en gekleurd krijt met de afbeelding van een dorpszicht, vermoedelijk met een station, en een verkeersbord op de voorgrond. Rechtsboven gesigneerd: Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"