smc0370: Facebook-pagina van Federatie van Instellingen voor Volksontwikkelingswerk, gearchiveerd vanaf het begin van de corona crisis in België op 3 februari 2020, tot en met de versoepelingsmaatregelen in mei na het dalen van de besmettingscurve van de eerste golf - Federatie van Instellingen voor Volksontwikkelingswerk
"Collection: Federatie van Instellingen voor Volksontwikkelingswerk vzw (FIV); Gearchiveerd met Bino Post Scraper Level of description: File; Series: 612.X.1.1: Facebook-pagina van Federatie van Instellingen voor Volksontwikkelingswerk"