Ossenspier met suikerboonen : culinaire anthologie van de Vlaamse beweging
"L.P. Boon-documentatiecentrum Eindejaarsboekje als appetizer voor een reeks studies over Vlaamse Beweging, literatuur en maatschappij die vanaf het najaar van 2007 gepubliceerd zullen worden door het L.P.Boon-documentatiecentrum van de Universiteit Antwerpen"
Corporate Author: | Louis Paul Booncentrum |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
Antwerpen: LPB
2006
|
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/CA5B64F0-49D5-47DA-A874-BF3084D95BD8 |
Similar Items
- Een culinaire wereldreis in Gent
-
Les miscellanées culinaires de Mr. Schott /
Published: (2007) -
Ecuador culinair : tropisch fruit : typische gerechten
Published: (1993) - LE PLAISIR CULINAIRE POUR CET ETE
-
af011705: Culinaire tips voor de feestdagen
by: Brabo, et al.
Published: (1986-1986)