"Une dictature de sacristie". De BWP en het Oostenrijkse Dollfussregime (1934) - Verleden, Frederik; Jacobs, Tinne (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Frederik Verleden, Tinne Jacobs"