af010225: Elke boom is er twee waard - Wereldsolidariteit; Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen; Dumon, Guido (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door Wereldsolidariteit en de Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen (BBL) voor milieubescherming. Afbeelding: tekening van het bovenste deel van de wereldbol waarop een grote boom. Tekst: ELKE BOOM IS ER TWEE WAARD. EEN LEEFBARE AARDE VOOR NOORD EN ZUID. 12 EN 13 OKTOBER 1991. WERELDSOLIDARITEIT • OP VOET VAN GELIJKHEID. BOND BETER LEEFMILIEU. Verantwoordelijke uitgever: Guido Dumon Wetstraat 124 1040 Brussel. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"