smc0256: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van Groen over 2018 - Groen
"Collection: Agalev en Groen!; Gearchiveerd met Youtube-dl, versie 2020.09.20 Level of description: File; Series: 457.X.1.1: Youtube-kanaal van Groen"