fo004513: 1 meistoet in Zelzate - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet in Zelzate. Opschrift achteraan: De stoet zet zich in gang. Voorop makker Chalmet en het bestuur van Wynckel St Kruis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"