pk002066: Heures Claires, Spa - Juva
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het zwembad voor heropvoeding van Heures Claires in Spa. Tekst op keerzijde : Centre de thermalisme social, Centre de la Place Royale. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"