fo009079: Huldebetoging aan Auguste Debunne
"Zwart-witfoto van de huldebetoging aan Auguste Debunne in Menen, 23 en 24 mei 1931, n.a.v. 10 jaar burgemeester en 25 jaar kamerlid. Zicht op de stoet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"