Schadeatlas bibliotheken : hulpmiddel bij het uitvoeren van een schade-inventarisatie - De Valk, Marijn; Capiau, Sam; Van der Doe, Erik (Antwerpen: Vlaamse Erfgoedbibliotheek, 2014)
"Tekst en samenstelling : Marijn de Valk ; Redactie : Sam Capiau , Erik van der Doe, et al."