fo013143: SVV-bijeenkomst in Menen
"Zwart-witfoto van Isabelle Blume tijdens haar toespraak op een bijeenkomst van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) in Menen rond het thema Plan van de Arbeid, jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"