vl000899: Propagandakring BSP, Antwerpen
"Vlag van de Propagandakring BSP 1ste wijk van Antwerpen, 1921-1959. Centraal een wit omrande zwarte cirkel met daarin de initialen BSP in het rood, die eveneens wit omrand zijn. Daarboven de naam van de organisatie. Links en rechts van de cirkel een jaartal. Onderaan de plaatsnaam. Rode en witte franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"