pk002023: Arbeidersjeugdverbond, Kameraadschap - AJC (1932)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend spelende kinderen rondom een paal waarop staat kameraadschap. Tekst onderaan : Waarom kameraad zijt gij nog niet aangesloten bij het Arbeidersjeugdverbond ? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"