mb000471: Interview met Julien Baetens uit de groep arbeiders 1950 - De Vos, Marc; Baetens, Julien
"Collection: Project Arbeiders-Studenten 1950-1970; Interview met Julien Baetens (geboren op 1927-09-02) over zijn ervaring als arbeider bij Arbed. Het interview werd afgenomen voor een onderzoek naar de arbeiders- en studentenbeweging voor en na 1968 Series: Project Arbeiders-Studenten 1950-1970"