fo035474: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Zwart-witfoto genomen tijdens een zomeractiekamp van Jong-Agalev te Wijnegem op 19 juli 1997. De actie was gericht tegen de geplande aanleg van de grote ring rond Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"