Zó (on)zichtbaar: onderzoek naar de positie van homoseksuele werknemers in de industrie: beleidsaanbevelingen voor homo-emancipatie, tegen homodiscriminatie - van de Meerendonk, Bas (Amsterdam: Industriebond FNV, 1995)
"uitgevoerd door Bas van de Meerendonk Fonds Suzan Daniel (FSD)"