Fundamenten : sociale zekerheid in onzekere tijden - Somers, Matthias; Vandenbroucke, Frank (Sint-Gillis: Minerva progressieve denktank, 2019)
"Matthias Somers (red.) ; met bijdragen van Koen Vleminckx, Bea Cantillon, Frank Vandenbroucke, et al."