De pathicus : een eeuwenoude zorg. De aristotelische filosofie en de man die zich laat neuken - Hupperts, Charles (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Charles Hupperts Fonds Suzan Daniel (FSD)"