fo025076: Betoging spoorwegpersoneel - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging van het personeel van de spoorwegen in Antwerpen, tegen de bezuinigingen van minister De Croo, maart 1982. Zicht op de betogers met borden met tekst: Ik ben een ezel - is het niet sinister. De Croo als minister! - NMBS lijdt aan Croonische allergie -De Croo mag per velo naar de Zoo - Dank zij De Croo gratis per verlo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"