pk000832: Trage Wegen - Van De Vyvere, Andy; Polliez, Didier (2012)
"Prentbriefkaart uitgegeven door Trage Wegen vzw naar aanleiding van 10 jaar Trage Wegen. Afbeelding: een foto van drie meisjes rustend tegen een afrastering. Tekst: 10 jaar Trage Wegen op de kaart en logo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"