pr001963: Pourquoi Pas? André Renard, Georges Marie Velter (Pourquoi pas? : gazette hebdomadaire paraissant le vendredi)
"Tekening van André Renard en George Velter in meccano speelgoed in duel verschenen op de voorpagina van Pourquoi Pas? 5 juli 1957. Tekst: MM. Velter en Renard duel sur la grève. Georges Marie Velter (Brugge, 29 november 1896 – Elsene, 2 november 1979) was algemeen administrateur-directeur van Fabrimétal. In 1953 werd André Renard door Louis Major aangeduid als adjunct-secretaris-generaal van de FGTB. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"