af001137: Fuif Kollektief Anticonceptie - De Poorter, Luc; Kollektief Anticonceptie Gent; Van Ryssen, Stefaan
"Affiche van Luc De Poorter uitgegeven in 1979 door het Kollektief Anticonceptie Gent voor een fuif. Afbeelding: een vrouw die een andere vrouw bij de arm neemt met voor haar 3 kinderen. Tekst: Fuif. Kollektief Anticonceptie. Zaal Vooruit Sint-Pietersnieuwstraat 23 vrijdag 29 juni 21h. Vrij van zegel. Verantwoordelijke uitgever: S. Van Rijssen (sic) Visserij 127 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"