ga000006.2: 25 Images de la passion d'un homme, drukblok nr. 6/25 - Masereel, Frans
"Zie ook: ga000006_1Zie ook: hb000006Zie ook: hs000006 Drukblok nr. 6 uit een reeks van 25 getiteld, 25 Images de la passion d'un homme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"