ws0135: Snapshot van de website www.groenblankenberge.be van Groen Blankenberge, genomen op 28/10/2019 - Groen Blankenberge
"Collection: Agalev en Groen!; Level of description: File; Series: 457.W.029: www.groenblankenberge.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"