te001168: Politieke tekening, De grote drie - Bonnevalle, Oscar
"Politieke karikatuur gemaakt naar aanleiding van de Koude oorlog (1950-1953). Links onder getekend Bonny. Verschenen in dagblad Vooruit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"