af008927: Homofuif - De Roze Drempel; Everaerts, F. (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door De Roze Drempel voor een fuif. Afbeelding: zwart-witfoto van een lachende man met naakt bovenlichaam. Tekst: ZAAL DE, EAGLES, VISMARKT homofuif WOENSDAG 2 MEI. homocentrum de roze drempel. V.U. F. Everaerts, Maria Theresiastraat, 20 3000 Leuven, vrij van zegel, art - 193 (Leuvense Studentenwerkgroep Homosexualiteit - De Roze drempel ELKE WOENSDAG - 21-02 U. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"