De fabel van het linkse ongelijk : de bolsjewistiese katastrofe: een nieuwe kans voor het socialisme - Geurtsen, Ton; Luxemburg, Rosa; Pannekoek, Anton; Roland Holst-van der Schalk, Henriëtte; Lehning, Arthur (Amsterdam: Rode Emma, 1990)
"Met teksten van Rosa Luxemburg, Anton Pannekoek, Henriëtte Roland Holst en Arthur Lehning"