fo007566: John Mangelschots voor de Raad van Europa - Biesemans, Sam
"Zwart-witfoto van John Mangelschots voor de Raad van Europa, 7 oktober 1977. Opschrift achteraan: Raad van Europa. J. Mangelschots - BSP-volksvertegenwoordiger. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"