Aarde is aarde : rouw- en grafrituelen bij Turkse Gentenaars : verslag van een tentoonstelling in Amsab-ISG - van Moortel, Yasmine (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Yasmine van Moortel"