te004045: Echo's Vlaamsche Hoogdagen - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/11/19))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een man aan zijn bureel die een boek leest en bedrukt kijkt. Tekst op achterwand: Zaterdag 13 nov., Zondag 14 nov., Maandag 15 nov. Vlaamsche Hoogdagen. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 19 november 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"