dpr000251: Doodsprent van Jean Louis Van Der Heyden - Drukkerij Stevens-De Coster
"Doodsprentje ter nagedachtenis van Jean Louis Van Der Heyden (St. Gillis-Dendermonde 31-10-1921 - Baasrode 07-01-1983. Hij was Ere-Gemeenteraadslid van Baasrode, Lid van de Beheerraad van de Vriendekring Gemeenteschool Baasrode, Gewezen bestuurslid van de S.P. en spelend lid van de Soc. Harmonie Na Arbeid Kunst, Lid van de S.P. en andere Socialistische organisaties. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"