647.183: Notulen van de vergaderingen van het Centraal Bestuur 19/01/1960 - 23/02/1961. - SKVV-afdeling Hoboken
"Collection: SKVV-afdeling Hoboken; Biografie: De lokale afdeling van het Socialistisch Kinder- en Valkenverbond (SKVV) in Hoboken was één van de actiefste in de provincie Antwerpen en met uitbreiding volledig Vlaanderen. Ze werd vermoedelijk in 1924 opgericht. Level of description: File; Series: 647: Archief van SKVV-afdeling Hoboken"