fo028885: Wilhelm Furtwängler - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van Wilhelm Furtwängler (2e van rechts), Duits dirigent en componist met zijn gezelschap bij aankomst met de trein op het perron. Jaren 1930. Opschrift: Wilhelm Furtwängler, die vanavond het Groot filhamonisch orkest zal leiden in het Paleis voor Schone Kunsten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"