fo026311: Stakingspiket Siemens Oostkamp 1983 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een man met fototoestel aan de hekkens van het stakingspiket van Siemens. Op de spandoeken staan volgende opschriften Siemens 305 afdankingen neen! op een ander Wij willen werk Siemens Oostkamp 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"