fo028193: Crème de beauté - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een man aan een kneedmachine tijdens het maken van een schoonheidscrème. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"