mb000088: Interview met Albert De Vos over uitgaan in Gent voor WO II - Vanheule, Koen; De Vos, Albert
"Collection: Project mondelinge geschiedenis over het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog; Interview met Albert De Vos over uitgaan in Gent voor WO II. Interview afgenomen in het kader van het project Het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog. Series: Project mondelinge geschiedenis over het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog"