pk002405: Vakantiekolonie Kindervreugde, kasteel van Targnon, Stoumont - Thill, Ern.
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een zicht op het kasteel van Targnon, Kindervreugde, Stoumont. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"