fo010967: Museum voor Schone Kunsten Gent na Tweede Wereldoorlog (1944)
"Zwart-witfoto van het Museum voor Schone Kunsten in Gent na de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog, 1944. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"