Vrouw en maatschappij - Meijer-Wichmann, Clara; Roland Holst-van der Schalk, Henriëtte (Nijmegen: Sun Reprint, 1978)
"door Clara Meijer-Wichmann, met een inleiding van Henriette Roland Holst-van der Schalk Oorspronkelijke uitgave: Erven J. Bijleveld, Utrecht 1936"