474.2.00025: Ingekomen en minuut van uitgaande brieven betreffende de vraag van het Nationaal Bureau van de JS naar inlichtingen over het bestuur en de werking van de federatie en haar afdelingen - JS-federatie Dendermonde
"Collection: JS-federatie Dendermonde; Biografie: In het arrondissement Dendermonde is doorheen de jaren meerdere keren geprobeerd om een federatie van de Jongsocialisten(JS)-afdelingen uit te bouwen: enerzijds om de krachten te bundelen en mekaar te helpen, maar anderzijds ook met het oog op subsidiëring. Deze pogingen hebben evenwel nooit echt de verwachtingen kunnen inlossen. Level of description: File; Series: 474.2: Contacten"