af015174: Buurtfeest/Fête de quartier 2003 - Buurthuis Bonnevie (2003)
"Affiche uitgegeven in 2006 door het Buurthuis Bonnevie/Maison de quartier Bonnevie voor een multicultureel wijkfeest in Sint-Jans-Molenbeek. Afbeelding: kleurenfoto’s van doeken van de organisaties Notre coin de quartier, Brussels Logo, Buurthuis/Maison de quartier Bonnevie, Dar al Amal, ATD-Quart Monde, Cles Sport, De Vaartkapoen, VK*, Dienstencentrum Randstad, Synergies Africaines en Belgique. Tekst: BUURTFEEST/FETE DE QUARTIER 2003. BRUSSELS GEKLEURD • BRUXELLES EN COULEURS. BUURTHUIS MAISON DE QUARITER (sic) BONNEVIE. Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"