Resoluties der arrondissementsfederaties en resoluties der Politieke Commissie en der Commissie voor de Waalsche jeugd (Brussel: BWP, 1937)
"56e Congres gehouden op 9 en 10 oktober 1937 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"