De staat van de provincie : 4 jaar groen beleid in Vlaams-Brabant - Daniels, Veva; Medats, Caroline; Roefs, Tie; Florizoone, Wouter; Toelen, Toon (Leuven: Groen, 2016)
"Concept en redactie: Veva Daniels, Caroline Medats, Tie Roefs ; inhoud: Veva Daniels, Wouter Florizoone, Caroline Medats, Tie Roefs, Toon Toelen"