af014560: Milieubeweging en Politiek Engagement - Janssens, Josette; Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen (1980)
"Affiche ontworpen door Josette Janssens, uitgegeven in 1980 door de Bond Beter Leefmilieu (BBL) Vlaanderen voor de ontmoetingsdag Milieubeweging en Politiek Engagement in Mechelen. Afbeelding: zwart-wittekening van een hand met een stempotlood als een boom. Tekst: MILIEUBEWEGING EN POLITIEK ENGAGEMENT Mechelen, 6 december 1980 (Cultureel Centrum) VIJFDE ONTMOETINGSDAG. De houding van BBL-Vlaanderen H. Delaunois, voorzitter. Het verschijnsel 'groene lijsten' P. Leroy, U.I.A. Voor een groene partij M. Dubrulle, Agalev. Voor een politiek engagement G. Van Steenbergen, C.V.N. De plaats van de milieuproblematiek in het vormingswerk m.m.v. ideologische koepels. Diskussiegroepen en open debat moderator Prof. dr. L.P. Suetens K.U.L. Bezoek de tentoonstelling in de rotonde! Inlichtingen en inschrijvingen BOND BETER LEEFMILIEU VLAANDEREN VZW Aarlenstraat 25, 1040 Brussel tel. 02-230.94.10. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"